Hoera! De shop bestaat 1 jaar! Daarom op alle losse kaarten 3+1 gratis | Vast verzendtarief €2,95 | binnen 1-3 werkdagen verzonden

Vogels

Privacy Statement

Versie 2.0 op 26-05-2018

Dit privacy statement heeft betrekking op de verwerking van gegevens bij het bezoeken van de website www.friedolien.nl en het plaatsen van een bestelling in de webshop. Friedolien respecteert jouw privacy en behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk.

Welke gegevens verzamelt Friedolien?
Friedolien verzamelt de volgende gegevens:

  • Voornaam, achternaam
  • Straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, land
  • E-mailadres
  • Betaalgegevens
  • IP-adres
  • Order- en factuurnummer
  • Telefoonnummer (optioneel)

Waarom verzamelt Friedolien deze gegevens?
Friedolien verwerkt persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst. Dit wil zeggen dat het verzamelen van persoonsgegevens nodig is om de bestelling goed te kunnen voltooien. Op dit moment is er nog geen nieuwsbrief. Mocht er een nieuwsbrief komen, zal Friedolien nooit automatisch het e-mailadres gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven. Dit gebeurt alleen wanneer je hier zelf toestemming voor hebt gegeven.

De bewaring van persoonsgegevens
De persoonsgegevens worden opgeslagen op beveiligde servers binnen de EU. De gegevens worden bewaard om de bestelling te voltooien en om aan de wettelijke administratieplicht van de Belastingdienst te voldoen. Gegevens zullen alleen wanneer dit nodig is aan de Belastingdienst ter inzage worden gesteld. Friedolien bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van verwerking. Dit zal maximaal zeven jaar zijn (duur van administratieplicht Belastingdienst).

Beveiligde verbinding
Friedolien hecht veel waarde aan een goede beveiliging van persoonsgegevens en maakt daarom gebruik van een beveiligde (SSL-)verbinding. Deze is te herkennen aan het groene slotje bovenaan de balk in je internetbrowser.

Derden
De gegevens worden niet met derden gedeeld met uitzondering van de hostingprovider en webapplicaties welke Friedolien gebruikt ten behoeve van de website. Friedolien maakt bijvoorbeeld gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal betalingen in de webshop. De gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie.

Gegevens inzien, corrigeren of verwijderen?
Je kunt een verzoek voor inzage, correctie of verwijdering van gegevens doen via info@friedolien.nl. Verder heb je het recht om toestemming voor een verwerking in te trekken, een verzoek te doen voor beperking van een verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt tevens een klacht indienen over de gegevensverwerking bij Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/).

Cookies
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer, tablet of smartphone wordt geplaatst zodra je deze website bezoekt. De functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de webshop goed functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals het winkelwagentje.

Met de analytische cookies verzamelt Friedolien met behulp van derden statistieken over het gebruik van de webshop door gebruikers. Het IP-adres van iedere bezoeker wordt hierbij anoniem gemaakt. De informatie uit de analytische cookies wordt gebruikt om de website constant te kunnen verbeteren.

Wijzigingen privacy statement
Dit privacy statement is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de site kunnen leiden tot wijzigingen in dit privacy statement. Het is daarom aan te bevelen om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. 

Contactgegevens Friedolien
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben na het lezen van dit privacy statement dan kun je contact opnemen via info@friedolien.nl

Naam ondernemer: Maike van der Laan
Handelsnaam: Friedolien
E-mailadres: info@friedolien.nl
Adres (geen bezoekadres):
Van Hamelstraat 23 B, 9714 HJ Groningen, Nederland
KvK-nummer: 70044422
BTW-nummer: NL207987129B01