Verkooppunten en markten

Naast dat mijn kaarten in de webshop te koop zijn, zijn er ook fysieke verkooppunten waar je mijn kaarten kunt vinden. Op deze pagina vind je de verkooppunten en markten waar Friedolien kaarten te koop zijn.

Verkooppunten

Bij de volgende verkooppunten en markten vind je kaarten van Friedolien.

Wederverkoper worden? (Wholesale)

Heb je interesse in het verkopen van Friedolien kaarten in jouw winkel en wil je wederverkoper worden? Hartstikke leuk! Bijna al mijn kaarten zijn beschikbaar voor wholesale. Stuur een berichtje naar info@friedolien.nl met een korte beschrijving van jouw winkel en als we goed bij elkaar passen stuur ik je mijn wholesale catalogus op, zodat je een bestelling kunt plaatsen.

Markten en exposities

Hieronder staat een overzicht van de markten waar ik aan mee heb gedaan of ga doen. Organiseer je een markt of expositie waar Friedolien volgens jou bij past? Dan vind ik het altijd leuk als je me op de hoogte stelt.

2024

  • Zeldzaam Mooi Markt Groningen, 1 april 2024 (Ik heb helaas mijn deelname moeten annuleren wegens de weersvoorspellingen met regelmatig regen, hierdoor kunnen mijn producten beschadigen. Heel jammer, maar ik hoop er de volgende editie in Groningen op 30 juni bij te kunnen zijn. Nieuws hierover volgt z.s.m.!)

Nieuwe markten volgen z.s.m.

2022

2019

  • Verkoopexpositie Kunst Kado, Galerie Lemferdinge 23 nov t/m 15 dec 2019
  • Zeldzaam Mooi Markt Groningen, 3 november 2019
  • Zeldzaam Mooi Markt Groningen, 22 april 2019
  • Festival Hongerige Wolf, workshop voor kinderen “Fantasiedier schilderen”, 13 juli 2019

2018

  • Sinterkerstmarkt, Biotoop Haren, 25 november 2018
  • ZeldZaam Mooi Markt Vismarkt Groningen, 30 september 2018
  • Kunstmarkt Slochteren Fraeylemaborg, 17 juni 2018