Webshop met handgemaakte illustraties op kaarten en prints

Webshop met handgemaakte illustraties op kaarten en prints. Vaak geïnspireerd door dieren en de natuur. Dierenkaarten, wenskaarten, vogelkaarten en kerstkaarten gemaakt van stevig FSC gecertificeerd papier met een mooie structuur en van milieuvriendelijk papier. Leuk om te versturen voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuizing, kerst, vriendschap, liefde of gewoon zomaar omdat het fijn is om een kaartje te sturen met een mooie boodschap.

Daarnaast diverse soorten prints met illustraties en landschappen. De giclée prints zijn kunstafdrukken van landschappen gemaakt van hoogwaardig milieuvriendelijk Hahnemühle papier dat goed verouderingsbestendig is, waardoor de kleuren lang mooi blijven. Deze landschappen zijn geïnspireerd op de natuur in Drenthe en op Texel. Twee plekken waar ik graag kom. De originele schilderijen zijn geschilderd met gouache en vervolgens op hoge kwaliteit ingescand en afgedrukt.

Ook vind je in de shop een print met vogels gemaakt van milieuvriendelijk papier en prints met diverse dieren op mooi structuur papier. Leuk om in te lijsten of op te hangen aan de muur, bijvoorbeeld op de kinderkamer. Alle illustraties zijn met de hand gemaakt met verschillende materialen zoals gouache, potloden en fineliners. De illustraties zijn daarna op hoge kwaliteit ingescand en gedrukt op kaarten en prints.

Tot slot vind je in de shop cadeaukaartjes of minikaartjes voor aan een bos bloemen of cadeautje en handgemaakte notitie- en schetsboeken.

Geïnteresseerd om wederverkoper te worden? De kaarten zijn ook beschikbaar voor wholesale/wederverkoop. Neem gerust contact op voor meer informatie.